Latince Adı: Prunus dulcis, Prunus amygdalus Alternatif İsim: tatlı badem Formlar Uygun: fındık yağı, ceviz, ağaç, ayıklamak
Badem - Prunus dulcis, Prunus amygdalus - karanlık olan tatlı badem ağacı-barka renkli, beyaz çiçekler erken ilkbaharda ve karıncalanmış taş olan fındık içeren kuru fleshed meyve yükseldi. Badem lezzet birçok yemekler. Badem yağı sabit yağ ve tatlı badem tohumları kimden preslenmiş ve kozmetik kullanılan, masaj yağları ve ilaçlar. Badem iyi ve yavaş chewed olmalıdır. Tüm çiğ badem kanser önleyici olarak tanımlanmıştır vardı. Araplar bucaksız çöller kapısında sadece badem, tarihler ve su yaşıyor. Badem bir ons gece su ve karışık dört ounces in sabah bir süt yerine yapmak soaked olabilir. Soyulmuş badem mide ekşimesi rahatlatmak olabilir. Yer badem harika bir yüz fırçalayın olun. Petrol Öksürük ve ses kısıklığı relieves. Badem, çok az nişasta olan tereyağı ve ceviz ve un Diyabet önerilir. Dikkat - Badem ve büyük miktarda bir yetişkin ve on bir çocuk için 50 çekirdekleri gibi yemiş toksik olabilir hydrocyanic asit içerir. Badem Sweet petrol hangi Asya ve Akdeniz bilinen bir ağaç, bir somun elde edilir. Her ne kadar çoğu zaman tek başına cilt nemlendirici için de kullanılır Bu yağ esans aromaterapi karışımları için favori taşıyıcı yağ bulunuyor. Petrol hiçbir koku ve yumuşatıcı ve Klima cilt için harika bir besin olduğunu. Özellikle egzama, kaşıntılı, kuru ve iltihabi için cilde uygun olarak bilinir oldu. Bu çok ama yağlama en çok derinlemesine değil. Çünkü glucosides, vitaminler ve mineraller içerir, bu müthiş bir masaj yağı yapar. Bu lotions yaygın olarak kullanılan, losyon barlar, balms ve sabun. Tatlı badem yağı kolayca saponifies ve çok iyi bir ter ile hafif bir sabun üretiyor. Bu, petrol ve yağ gibi petrol at iz eklenen büyük bir yüzdesi ya da kullanılabilir. Aromaterapi ve Sağlık Kullanımlar: Petrol masaj, banyo, vücut ve cilt bakım ürünleri için büyük bir base. Tatlı Badem yağı kokusuz ve cilt için besleyici.
Diğer Kullanımlar: Ahşap - Yanik para için, zenginlik ve bilgelik. Badem ahşap bir sihirli değnek yapar. Tatlı Badem Yağı bir dini tören için ana taşıyıcı yağlar ve anointing harmanlarından biridir.
Alış Badem otlar, yağlar ve diğer ürünler - TIKLAYIN [Aromatherapists.com] - [Aromaterapi-Books.com] - [PillConnection.com]
|