Latince Adı: hippophae rhamnoides
Formlar Uygun: CO2 özütleme
Deniz cehri - hippophae rhamnoides - Uygulamalar: hasarlı deri ve mukozaya tedavisi eczane olarak cilt bakımı için kozmetik, de, güneş yanığı azaltmak için şifa yarası.
Deniz cehri kozmetik çoğu tür geliştirilmiştir.
Bu krem Deniz cehri ile yapılır, cilt, keratoderma, Keratosis, Senil plak, Xeroderma yüz akne, tekrarlayan dermatit gibi freckles kırışıklıkları Melanozu olumlu tedavi etkileri olabilir inanılıyor.
Aromaterapi ve Sağlık Kullanımlar: Bu krem Deniz cehri ile yapılır, cilt, keratoderma, Keratosis, Senil plak, Xeroderma yüz akne, tekrarlayan dermatit gibi freckles kırışıklıkları Melanozu olumlu tedavi etkileri olabilir inanılıyor.
Satın Alma Deniz cehri otlar, yağlar ve diğer ürünler - TIKLAYIN
[Aromatherapists.com] - [Aromaterapi-Books.com] - [PillConnection.com]
|