Latince Adı: Juglans regia
Formlar Uygun: petrol
Ceviz Yağı - Juglans regia - Çok doymamış, ceviz yağı özellikleri iyi bir nemlendirici, anti-aging, rejeneratif, yumuşatıcı ve tonlama sunar.
Bu yağ ceviz çekirdekleri soğuk ifade ve sonraki rafine ederek elde edilir.
Ceviz fındık arasında eşsiz çünkü içerdikleri çoklu doymamış yağ temel esas olduğunu-omega-3 yağ asidi kaynağı.
Ceviz diğer önemli vitamin ve mineraller bir dizi içerir.
Ceviz yağı net, daha az yağ, petrol penetran, bu yağ asitleri cildin hücresel bütünlüğünü korumak için gerekli zengin bir kaynağıdır.
Ceviz yağı yemeklik yağ değil, yüksek ısı ile hassas tadı yok eder.
Nereye o parlaklık bir salata sosu bir madde veya taze makarna sosu olduğu gibi yok.
, Aktif müdürü veya herhangi bir kozmetik ürün olarak kullanılabilecek bir taşıyıcı yağlı aşamasında, herhangi bir oran sınırsız olarak.
Aromaterapi ve Sağlık kullanır: Çok doymamış, ceviz yağı özellikleri iyi bir nemlendirici, anti-aging, rejeneratif, yumuşatıcı ve tonlama sunar.
[Aromatherapists.com] - [Aromaterapi-Books.com] - [PillConnection.com]
|